Olen kirjoitellut artikkeleita ja kolumneja lehtiin kymmenisen vuotta. Ensin foorumina olivat vaihtoehtolehdet, sittemmin myös valtaviestimet. Kirjoituksiani on julkaistu mm. Aamulehdessä, Helsingin Sanomissa, Kalevassa, Kansan Uutisissa, Keskisuomalaisessa ja Turun Sanomissa.

Kesän 2003 vietin toimitusharjoittelijana YLEn radiouutisissa Pasilassa. Tein uutisjuttuja ja efektisähkeitä, kirjoitin sähkeitä ja luin yölähetyksiä. Kesän jälkeen vierailin Pasilassa tuuraamassa lähinnä yövuoroissa, ja palasin toimitukseen kesäksi 2004. Työ päättyi kuitenkin lyhyeen, sillä kuun puolivälissä nousuni varapaikalta eduskuntaan varmistui ja työsuhteeni YLEllä päättyi aiemmin tehdyn yhteisen sopimuksen mukaisesti.

Kolumnistina olen ollut Vihreässä Langassa, Kumppanissa ja Taloussanomissa. Avustin pitkään vakituisesti Voimaa, joka on yhteiskunnallisesti kriittinen ilmaisjakelulehti. Myös mielipidekirjoituksia on tullut laadittua.

Vastapainoa yhteiskunnallisia asioita käsitteleville artikkeleille on antanut levypalstan pitäminen Voimassa ja Aviisissa.

Kirjoituksiani voi lukea täältä ja listan suosikkilehdistäni täältä.