Tältä sivulta voit tilata kampanjateetä, kirjoittamani Pienen maailmanpelastusoppaan, pamfletin Vihreä on kasvun väri tai Kassandra Blockin dekkarin Rakkauden puukottamat.

Oras-tee

tee-etiketti-pieniTue eurovaalikampanjaani tilaamalla kiinalaista luomu-Kukicha -teetä.

5 € / paketti, 7 € postituskulujen kanssa


Pieni maailmanpelastusopas

pmpoMaailma on tukalassa jamassa. Miljoonat näkevät nälkää. Olemme jopa tuhatkertaistaneet sukupuuttotahdin. Ihmisiä kidutetaan 150 maassa. Ja sitten on ilmastokriisi.

Pieni maailmanpelastusopas käy läpi maailman suurimmat ongelmat sodista huumeisiin ja ylikulutuksesta väestönkasvuun. Kirja ei pelkää visaisampiakaan pulmia vaan antaa niille kymmenen ratkaisua. Kaiken kukkuraksi teos tarjoaa lukijalle myös helppoja ja vähän vaativampiakin tekoja, joilla jokainen voi pelastaa maailman – edes ihan pikkaisen.

25 € (sis. postikulut)


Vihreä on kasvun väri

Ihmiskunnan hyvinvointi riippuu ympäristöstä. Silti sitä tärvätään häikäilemättä. Ympäristön laiminlyöminen tulee kalliiksi terveydelle, taloudelle ja turvallisuudelle.

Ympäristönsuojelun ja taloudellisen kehityksen ei tarvitse olla ristiriidassa. Paljon riippuu kuitenkin valituista työkaluista. Markkinapohjaisilla ohjauskeinoilla ympäristöä voidaan suojella taloudellisesti tehokkaasti.

Suuriin ympäristöhaasteisiin ei ole yhtä ihmeratkaisua. Sen sijaan tarvitaan laajaa kirjoa keinoja matalenergiataloista tuulivoimaan ja hybridiautoista ruuhkamaksuihin. Ympäristönsuojelusta on tehtävä ihmisille helppoa, hauskaa ja halpaa.

Kirjassani osoitan, miksi ympäristönsuojelu on elintärkeää ja miksi ympäristöpolitiikka pitäisi nostaa kovien politiikkalohkojen rinnalle. Perustelen myös, mihin vihreitä tarvitaan.

10 € (sis. postikulut)


Dekkari: Rakkauden puukottamat

dekkariFrankfurtissa liikkuu raaka sarjamurhaaja, jonka uhreina ovat yksin asuvat lesbonaiset. Renate joutuu penkomaan kanssasisartensa yksityiselämää ja tulee pahasti sotketuksi ihmissuhteiden ja punaisten lyhtyjen bisneksen verkkoihin.

Kassandra Blockin esikoisdekkari, etsivä Renate Kressistä kertovan kirjasarjan ensimmäinen osa Rakkauden puukottamat on ilman mediarummutusta ja tv-julkisuuttakin löytänyt ison joukon lukijoita, ja sana on kiertänyt dekkarinystävien keskuudessa niin, että uusia innostuneita lukijoita tulee tasaiseen tahtiin.

“Blockin dekkari on kiehtova katsaus saksalaiseen alakulttuuriin ja samalla maailmaan, johon harvoin tohdimme katsoa. Kirja on yksinkertaisesti pakko lukea loppuun — nopeasti.”

— Tiina Tuppurainen, Cosmopolitan

6 € (sis. postikulut)


Tilattava tuote:
Kampanjatee
Pieni maailmanpelastusopas
Vihreä on kasvun väri
Rakkauden puukottamat
Kaikki kolme kirjaa yhteishintaan 35 € sis. postikulut (norm. 37 €)

Tuotteiden määrä: (tai kaikki kolme kirjaa -pakettien määrä)

Nimi:

Vastaanottajan nimi, jos eri kuin tilaaja:

Sähköposti: (tarvitaan maksuohjeiden lähettämiseksi)

Katuosoite:

Postinumero:

Postitoimipaikka:

Mahdolliset terveiset vastaanottajalle: