Työ
Minut työllistää kokopäiväisesti – ja usein vähän enemmänkin – kansanedustajan tehtävä. Aiemmin olen työskennellyt projektisihteerinä kansalaisjärjestöissä, tutkimusapulaisena Tampereen yliopistolla ja toimittajana YLEn radiouutisissa. Kevät 2000 vierähti töissä Intiassa. Lue lisää.

Kansalaistoiminta
Lähdin mukaan kansalaistoimintaan vuoden 1991 tienoilla. 90-luvun puolivälin jälkeen olen keskittynyt toimimaan Maan ystävissä, jota olin aikoinaan myös perustamassa. Järjestön ilmastokampanjasta vastasin Kioton kokouksesta eduskuntaan nousuuni asti. Lue lisää.

Opiskelu
Opiskelin lukioon asti Jyväskylän steinerkoulussa, ja ylioppilaaksi kirjoitin Tampereen steinerkoulusta. Tampereen yliopistoon pääsin lukemaan tiedotusoppia kirjoitusten jälkeen keväällä 1997. Opintoja ovat pirstoneet vaalit, työt, matkat ja kansalaistoiminta, mutta opintoviikkoja on kuitenkin kasassa pitkälti toistasataa. Lue lisää.

Journalismi
Olen kirjoitellut artikkeleita ja kolumneja lehtiin jo melko kauan. Ensin foorumina olivat vaihtoehtolehdet, sittemmin myös valtaviestimet. Olin pitkään Voiman vakituinen avustaja, ja kolumneja kirjoitan Vihreään Lankaan ja Taloussanomiin. Levypalstaa olen pitänyt Voimassa ja Aviisissa. Tämän lisäksi olen ollut töissä YLEn radiouutisissa. Lue lisää.