Oraksesta sanottua

hassi1
”Oras teki jo teininä vaikutuksen asiallisesti argumentoivana maailmanparantajana. Hänestä on kehittynyt tunnettu ja arvostettu realistinen neuvottelija, mutta ilmastonsuojelijan intohimo ei ole väljehtynyt.”
Satu Hassi, MEP

haavisto
”Euroopan parlamentissa tarvitaan ihmistä, joka palauttaa EU:n taas kansainvälisen ympäristöpolitiikan kärkeen. Oras Tynkkynen on sellainen ehdokas.”
Pekka Haavisto, ministeri

sipila
”Ei tietenkään Oras ole ainoa, joka on oivaltanut, mikä maailmassa on todella tärkeää. Monet haluaisivat tehdä sille jotain, mutta pointsi on siinä, kuka tietää tarpeeksi sekä osaa ja jaksaa tehdä sen kaiken välttämättömän! Oras on vakuuttavan vaikuttava ja vaikuttavan vakuuttava.”
Jorma Sipilä, emeritusprofessori

andersson
”Sakkunskap och flitighet är Oras varumärken, som speciellt kommer till sin rätt i hans kamp för att stoppa klimatförändringen.”
Janina Andersson, företagsansvarsexpert och f.d. riksdagsledamot

soininvaara
”Oraksesta tulisi hyvä meppi. Hän paneutuu kunnolla niihin asioihin, joita ryhtyy ajamaan ja pärjää siksi argumentoinnissa. Se on ainoa tapa pienen maan edustajan menestyä.”
Osmo Soininvaara, kansanedustaja

lunacek
”Oras is this kind of young cool guy who you’d love to get to know (if you don’t know him yet as I do ;-): not just good looking, but witty, humorous, openly gay – and of course committed to the Green cause. I’d love to have him as a colleague in the next Green Group in the EP!”
Ulrike Lunacek, MEP

stranius
“Olen oppinut tuntemaan Oras Tynkkysen rautaisena ilmasto- ja energiapolitiikan asiantuntijana, huikean hyvänä esiintyjänä ja aikaansaavana poliitikkona. Oras on paras kuviteltavissa oleva ehdokas ilmastokriisin ratkaisemiseen.”
Leo Stranius, Luonto-Liiton toiminnanjohtaja

jacobs
”Across Europe, people are disillusioned with the old parties, and are turning instead to ugly, xenophobic movements. People like Oras are a sign of hope to stem this tide, to devise real and lasting solutions to the problems that divide us, and which threaten the security of the whole planet.”
Howard Jacobs, professor

butikofer
”I have known Oras for about ten years, and every time I met him I was more impressed by his political savvy, his strategic skills, his wide knowledge, and his friendly personality.”
Reinhard Bütikofer, MEP

fogelholm
“Flera politiker säger att nu är det ju bra om människorna är friska och miljön besparas. Men hur är det, när man gör slutliga beslut? Hur många gånger har hälsan och miljön hamnat på andra plats efter ekonomisk tillväxt och konkurrenskraft? Vi behöver människor – liksom Oras – som kan förespråka beslut som gynnar välmående långt i framtiden.”
Mikael Fogelholm, professori

huhta
”Oras on niitä harvoja idealisteja, jotka elävät niin kuin opettavat. Kyllä sellaista voi äänestää.”
Matti Huhta, kirjoittaja ja muusikko

eickhout
”Oras’s sharp, original and thought-provoking interventions are always fun to listen to. On top of that, Oras is a nice person to work with. Clearly I’m looking forward to see him as a colleague in Brussels.”
Bas Eickhout, MEP

eickhout“Oras on osoittanut olevansa johdonmukainen ja rauhallinen, mutta silti terävä argumentoija, joka ei pelkää seistä ajamiensa asioiden takana. Oraksen kyky kunnioittaa erilaisia näkemyksiä ja elää ihanteidensa mukaan tuomitsematta toisia kelpaa esimerkiksi kenelle tahansa meistä.”
Manne Maalismaa, esiintymiskouluttaja

oksanen“Tarvitsemme EU:hunasiantuntijoita, joilla on ymmärrys siitä, miten energiariippuvuutta Venäjästä voidaan vähentää, ja jotka myös osaavat välittää asiantuntemustaan muille. Oras Tynkkynen on sellainen ihminen, suurella sydämellä ja tiukalla työmoraalilla varustettuna.”
Sofi Oksanen, Kirjailijamoring“Oras on tehnyt minuun lähtemättömän vaikutuksen asiantuntemuksellaan, toimintatavoillaan ja rauhallisuudellaan. Hän on loistava neuvottelija ja aina asiansa osaava tekijä, juuri sellainen, jollaisia Euroopan parlamentissa tarvitaan. Lisäksi Oras on ihana, oikeamielinen ja aina yhdenvertaisuuden asialla.”
Anna Moring, perhetutkija

pentti

 

“Mikäli Juti ei ole ehdolla, menee ääni aina Orakselle.”
Riku Pentti, DJliias
“Oras on täydellinen yhdistelmä myötätuntoa ja älyä. Hän puolustaa tärkeitä asioita ja hakee ratkaisuja, jotka todella auttavat ihmisiä.”
Marko Liias, Yhdysvaltain ja Suomen kaksoiskansalainen, Washingtonin osavaltion senaattori