Olen saanut lahjoituksena ison erän Kassandra Blockin dekkaria Rakkauden puukottamat. Kampanjaani voi tukea ostamalla kirjan.

Kirjan kuvaus

Frankfurtissa liikkuu raaka sarjamurhaaja, jonka uhreina ovat yksin asuvat lesbonaiset. Renate joutuu penkomaan kanssasisartensa yksityiselämää ja tulee pahasti sotketuksi ihmissuhteiden ja punaisten lyhtyjen bisneksen verkkoihin.

Kassandra Blockin esikoisdekkari, etsivä Renate Kressistä kertovan kirjasarjan ensimmäinen osa Rakkauden puukottamat on ilman mediarummutusta ja tv-julkisuuttakin löytänyt ison joukon lukijoita, ja sana on kiertänyt dekkarinystävien keskuudessa niin, että uusia innostuneita lukijoita tulee tasaiseen tahtiin.

“Blockin dekkari on kiehtova katsaus saksalaiseen alakulttuuriin ja samalla maailmaan, johon harvoin tohdimme katsoa. Kirja on yksinkertaisesti pakko lukea loppuun — nopeasti.”

— Tiina Tuppurainen, Cosmopolitan (lisää arvioita)

Hinnat:

Lähetettyäsi tilauksen saat maksuohjeet sähköpostissa. Kirjat toimitetaan kirjeenä tai kirjeinä. Maanantaihin 20.12. klo 14 mennessä lähetetyt tilaukset lähetetään 20.12.

Kirjaa voi ostaa myös tukiryhmän kokouksissa ilman postikuluja.Kirjojen määrä *
Nimi *
Vastaanottajan nimi, jos eri kuin tilaaja
Katuosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Sähköpostiosoite *
Mahdolliset terveiset vastaanottajalle, jos muu kuin tilaaja

* Vaadittu kenttä


Etämyyntiin liittyy oikeus purkaa kauppa 14 päivän kuluessa. Saat tilauksen yhteydessä palautusohjeet.

Form by myContactForm.com