Olen saanut vaalikampanjalleni lahjoituksena ison erän Kassandra Blockin dekkaria Rakkauden puukottamat (kirjan kuvaus alla). Olen sopinut kirjailijan kanssa, että voin välittää dekkaria myös muille ehdokkaille edelleen myytäväksi.

Kirjojen myynti ihmisille esimerkiksi tapahtumissa, tukiryhmän kautta kavereille tai omilla verkkosivuilla on varsin helppo tapa hankkia hieman lisärahaa omaan kampanjaan. Kun kirjojen väliin sujauttaa oman esitteen, voi samalla levittää vaalien ilosanomaa.

Olen itse myynyt kirjaa kiinnostuneille hintaan 5 € kappaleelta (lisäkirjat 3 €/kpl). Toki oman jälleenmyyntihinnan voi kukin päättää itse.

Tilaushinnat

Kirjoja voi myös noutaa eduskunnasta tai kotoani Tampereelta ilman kuljetuskuluja. Tilaa kirjat Tuurelta tuure.pitkanen@vihreat.fi ja liitä mukaan osoitteesi, saat paluupostissa maksutiedot. Kannattaa toimia ajoissa, jotta kirjojen myymiselle ja vaalikassasi kartuttamiselle jää riittävästi aikaa.

Kirjan kuvaus

Frankfurtissa liikkuu raaka sarjamurhaaja, jonka uhreina ovat yksin asuvat lesbonaiset. Renate joutuu penkomaan kanssasisartensa yksityiselämää ja tulee pahasti sotketuksi ihmissuhteiden ja punaisten lyhtyjen bisneksen verkkoihin.

Kassandra Blockin esikoisdekkari, etsivä Renate Kressistä kertovan kirjasarjan ensimmäinen osa Rakkauden puukottamat on ilman mediarummutusta ja tv-julkisuuttakin löytänyt ison joukon lukijoita, ja sana on kiertänyt dekkarinystävien keskuudessa niin, että uusia innostuneita lukijoita tulee tasaiseen tahtiin.

“Blockin dekkari on kiehtova katsaus saksalaiseen alakulttuuriin ja samalla maailmaan, johon harvoin tohdimme katsoa. Kirja on yksinkertaisesti pakko lukea loppuun — nopeasti.”

— Tiina Tuppurainen, Cosmopolitan (lisää arvioita)