1) Tykkää ja seuraa! Sosiaalinen media tarjoaa mainion väylän tavoittaa ihmisiä ja osallistua keskusteluun. Seuraa minua Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa ja kutsu kavereitakin seuraamaan. Tykkää myös päivityksistäni ja jaa niitä eteenpäin – näin yhä useampi saa mahdollisuuden tutustua niihin.

2) Tule mukaan tukiryhmään! Jokainen voi auttaa silloin kun haluaa, niin paljon kuin haluaa ja sillä tavalla kuin haluaa – myös etänä. Ilmoittaudu laittamalla viestiä. Kutsu myös kavereita mukaan.

3) Lähde jakamaan esitteitä! Kampanjakeinoja on monia, mutta mikään ei edelleenkään päihitä kansalaisten kohtaamista kaduilla ja toreilla. Esitteitä ei kenenkään tarvitse jakaa yksin, ja pienikin pyrähdys auttaa. Avuksi voi ilmoittautua laittamalla viestiä.

4) Tue kampanjaa taloudellisesti! En ota vastaan rahaa yrityksiltä tai etujärjestöiltä, vaan rahoitan kampanjan kokonaan omista säästöistä ja kansalaisten lahjoituksista. Pienikin tuki auttaa eteenpäin. Lahjoituksen voi tehdä kätevästi verkossa.

5) Muu, mikä? Kampanjoinnissa vain mielikuvitus on rajana. Haluatko järjestää tupaillan tai verkkotentin? Kaikki ideat ovat tervetulleita – ota reippaasti yhteyttä!