Vaalit

Olen vihreiden ehdokkaana eduskuntaan Pirkanmaalta. Päätöstä asettua ehdolle perustelin Facebookissa ja Aamulehdessä: seuraava nelivuotiskausi on ratkaisevan tärkeä.

Haen ratkaisuja ilmastokriisiin, koulutuksen ahdinkoon ja eriarvoisuuteen. Lue lisää vaalitavoitteistani.

Olen 41-vuotias ilmastopolitiikan asiantuntija, yrittäjä ja yhteiskuntatieteiden maisteri Tampereelta. Kansanedustajana vaikutin vuosina 2004–15. Lue lisää taustastani.

Vaalikampanja on iso urakka. Jokainen voi auttaa monin tavoin – esimerkiksi ilmoittautumalla tukiryhmään tai lahjoittamalla pienen summan. Katso kymmenen tapaa tukea kampanjaa.

Vaaliesite ja muuta materiaalia kootaan vaiheittain aineistosivulle. Perustiedot ovat saatavilla useilla eri kielillä. Voit myös tutustua alustavaan vaalibudjettiini.

Haetko kuitenkin Pirkanmaalta toisenlaista ehdokasta? Tutustu muihin vihreisiin ehdokkaisiin tai suosituksiini muista puolueista.

Jos äänestät Pirkanmaan ulkopuolella, käy silmäilemässä vihreitä ehdokkaita muista vaalipiireistä. Ohjeet ulkomailla äänestämiseen voi lukea oikeusministeriön vaalisivuilla.

Aiemmin olen ollut ehdolla eduskunnan ohella Tampereen valtuustoon ja europarlamenttiin. Voit lukea kampanjoiden tuloksista, tavoitteista ja aineistoista aiempien vaalien sivulta.

DSC00866-700