Maan puolustaja

Maan puolustaja. Se on teemani kevään eduskuntavaaleissa.

Ja puolustajia näinä aikoina todella tarvitsemme. Maata ja maatamme koettelevat monet uhkat, niin kuin jokainen voi uutisista lukea. 

Onneksi meillä on myös keinot vastata niihin. Meillä on tiedossa ihmisen ja ihmiskunnan kokoisia ratkaisuja aikamme haasteisiin.

Haluan puolustaa planeettaamme Maata ilmastokriisiltä, luontokadolta, saastumiselta ja luonnonvarojen ehtymiseltä. Kestävyyskriisin ratkaiseminen on elinehto sekä hyvinvoinnille että taloudelle.

Siksi haluan rakentaa ilmasto- ja luontopositiivista kiertotaloutta. Silloin emme vain lakkaa pahentamasta kestävyyskriisiä, vaan alamme korjata jo aiheutuneita vahinkoja.

Haluan puolustaa maatamme Suomea sisäisiltä ja ulkoisilta uhkilta. Nykyään vaarana on niin hyvinvoinnin rapautuminen, talouden horjuminen kuin Putinin sotadiktatuurin uhittelu.

Siksi haluan panostaa osaamiseen, hyvinvointiin ja vahvaan talouteen, vaikka se ei ole aina helppoa. Meidän pitää myös varmistaa Ukrainan – ja samalla koko Euroopan – voitto.

Elämme kiistatta haastavia aikoja. Kyse ei kuitenkaan ole vain uhkien torjumisesta. 

Voimme myös rakentaa monella tavalla nykyistä toiveikkaampaa tulevaisuutta. Maata ja maatamme, joissa hyvinvointi ja ympäristö kohenevat rinnakkain.

Tähän en toki pysty yksin. Maan ja maamme puolustamiseen tarvitaan meitä kaikkia. Jokainen on tervetullut.

Tule mukaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *