10 tapaa tukea kampanjaa

1. Seuraa some-kanavia

Seuraa päivityksiäni Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa.

 

2. Liity tukiryhmään

Tukiryhmässä voi osallistua niin paljon tai vähän kuin ehtii ja jaksaa – ja juuri niihin asioihin, joihin haluaa

 

3. Levitä sanaa

Jos huomaat some-päivityksissä ja blogiteksteissä jotain puhuttelevaa, jaa niitä eteenpäin, jotta muutkin kuulevat niistä.

 

4. Kampanjoi kaduilla

Kampanjalle on ratkaisevan tärkeää näkyä kaduilla ympäri Pirkanmaata – lähde siis jakamaan esitteitä tai tarjoamaan vihreää teetä.

 

5. Lahjoita rahaa

En ota vastaan lahjoituksia yrityksiltä tai etujärjestöiltä, joten tavallisilta kansalaisilta kerätyillä pienillä ja vähän isommillakin summilla on iso merkitys.

 

6. Pyydä kavereita mukaan

Menestyksekäs kampanja edellyttää paljon sanansaattajia ja ihmiset lähtevät parhaiten mukaan, kun joku tuttu kysyy – pyydä siis kavereita mukaan.

 

7. Järjestä sohvatentti

Kutsu rentoon sohvatenttiin tuttuja, jotka eivät ehkä vielä tiedä, mitä tai ketä äänestää (vai äänestääkö lainkaan) – varaa aika laittamalla viesti.

 

8. Ryhdy vastaavaksi

Kampanjassa on monia osa-alueita esitteiden jakamisesta someen ja tapahtumiin – tarjoudu vetämään tukiryhmässä jotain kokonaisuutta.

 

9. Kerro miksi äänestät

Ihmisiä rohkaisee äänestämään tieto siitä, että heidän vertaisensa tekevät samoin – kerro siis somessa ja keskusteluissa omin sanoin, miksi äänestät juuri minua.

 

10. Muistuta vaaleista

Moni nukkuu vaaleissa puolivahingossa – muistuta siis tuttuja (myös ulkomailla asuvia) siitä, miten ja milloin voi äänestää.