Harrastukset

Kirjat
Pidän lukemisesta, mutta lehtien, esityslistojen, raporttien ja sähköpostin jälkeen jää vähän aikaa muulle. Yleensä luen työhön liittyviä teoksia. Toisinaan ehdin lukea vähän kaunokirjallisuuttakin. Lue lisää.

Tv ja elokuvat
Minulla ei ollut televisiota lähes kymmeneen vuoteen. Vaikka graduni käsittelee tv-sarjoja, en sittemminkään ole katsonut tv:tä kuin muutaman tunnin viikossa. Elokuvateatterissa leffoja tulee nähtyä runsaan tusinan verran vuosittain. Lista suosikkiohjelmista ja -elokuvista on täällä.

Matkustaminen
Olen asunut Intiassa ja matkustanut runsaassa 50 maassa viidessä maanosassa, paljon maitse. Suosikkimaitani ovat Islanti, Hollanti ja Japani. Lue lisää.

Musiikki
Musiikki on ollut minulle aina tärkeää. Lapsena kuuntelin paljon klassista musiikkia, varhaisteininä poppia ja konemusiikkia. Nykyään musiikkimakuni on eklektinen ja erikoinen. Bileissä tulee käytyä silloin kun ehtii ja usein juuri musiikin takia. Lue lisää.

Ruoka
Olen ollut kasvissyöjä pian 20 vuotta. Pyrin myös valitsemaan paikallisesti ja luonnonmukaisesti tuotettua sekä terveellistä ruokaa. Pidän ruoanlaitosta, mutta en ole siinä erityisen etevä.

Liikunta
Kokouksissa, luennoilla ja tietokoneen ääressä istumisen vastapainoksi tarvitaan liikuntaa. Liikun päivittäin paljon kävellen ja pyöräillen. Lisäksi käyn kuntosalilla ja juoksemassa 2-6 kertaa viikossa. Lukioaikojen joogaharrastus on viime vuosina jäänyt vähiin.

DSC00866-700