Harrastukset

Kirjat ja lehdet
Pidän lukemisesta, mutta yleensä aika turahtaa työhön liittyvien tekstien kahlaamiseen. Luen kuitenkin päivittäin neljä sanomalehteä, ja toisinaan ehdin lukea vähän kaunokirjallisuuttakin. Vilkaise kirjavinkkini.

Tv ja elokuvat
Vaikka graduni käsittelee tv-sarjoja, minulla ei ollut televisiota vuosikausiin. Suoratoistopalveluiden kaudella olen löytänyt sarjat uudelleen, ja elokuvia on tullut katsottua sekä niiden kautta että teatterissa. Katso suosikkielokuvani ja -sarjani.

Matkustaminen
Olen asunut Intian New Delhissä ja Belgian Brysselissä. Olen myös matkustanut noin 60 maassa viidessä maanosassa, paljon maitse. Suosikkimaitani ovat Islanti, Hollanti ja Japani. Lue lisää reissuistani.

Musiikki
Musiikki on ollut minulle aina tärkeää. Lapsena kuuntelin paljon klassista musiikkia, teininä konemusiikkia, hiphoppia ja kokeellista musiikkia. Nykyään musiikkimakuani voi luonnehtia eklektiseksi. Tutustu tarkemmin musiikkimakuuni.

Ruoka
Olen ollut kasvissyöjä runsaan neljännesvuosisadan ja viime vuosina kotivegaani. Pyrin myös valitsemaan paikallisesti ja luonnonmukaisesti tuotettua sekä terveellistä ruokaa. Pidän ruoanlaitosta, mutta en ole siinä erityisen etevä.

Liikunta
Autottomana arkiliikuntaa kertyy melko runsaasti kävelemisestä ja pyöräilemisestä. Lisäksi pyrin harrastamaan kuntoliikuntaa päivittäin, tosin siinä vaihtelevasti onnistuen. Vähän tilanteesta riippuen tykkään mm. käydä lenkillä tai kuntosalilla tai tehdä harjoitteita kotona.

DSC00866-700