Oras Tynkkynen julkaisee toisen vuosikertomuksensa: Kansanedustajan työ taas puntarissa

tiedote 3.1.2005

Kansanedustaja Oras Tynkkynen (vihr.) julkaisee tänään toisen vuosikertomuksensa. Kertomuksen tarkoituksena on tuoda politiikkaan lisää avoimuutta ja auttaa äänestäjiä arvioimaan, kuinka hyvin hän on kansanedustajana suoriutunut työstään.

Tynkkysen vuotta 2005 leimasi ennen kaikkea ilmasto- ja energiapolitiikka. Hän veti vihreän eduskuntaryhmän ilmasto- ja energiatiimiä, vastasi ryhmän ilmasto- ja energiaohjelman laatimisesta, puhui aiheesta 32 tilaisuudessa, piti vihreiden ryhmäpuheenvuoron hallituksen energia- ja ilmastostrategiasta, kirjoitti aiheesta lehtiin sekä antoi useita haastatteluja.

Kertomuksessa käydään läpi Tynkkysen eduskuntatyötä, kunnallispolitiikkaa ja kansalaistoimintaa viime vuodelta. Siinä kerrotaan myös mm. työmatkoista, puhetilaisuuksista, tiedotteista, mediajutuista ja ajankäytöstä. Uutena osiona tämän vuoden kertomuksessa on ympäristövaikutusten arviointi.

Mitä Tynkkynen teki UPM-Kymmenen yhtiökokouksessa? Miksi New York Times haastatteli häntä? Kuka epäili häntä kolumnissa huumeiden käytöstä? Entä miksi hän haki eduskunnan naisverkoston jäsenyyttä?

Näistä ja muista Oras Tynkkysen viime vuoteen liittyvistä tapahtumista voi lukea vuosikertomuksesta osoitteesta www.orastynkkynen.fi/vuosikertomus-2005.pdf

Lisätietoja
Oras Tynkkynen
avustaja Olli-Poika Parviainen, 044 548 1861, opp(@)virnu.net