Oras Tynkkysen kiertue päättyy tänään Tampereelle: Kansanedustaja pyöräili koko Pirkanmaan halki

tiedote 14.7.2006

Kansanedustaja Oras Tynkkysen (vihr.) pyöräkiertue päättyy tänään 11 päivän, 30 kunnan ja noin 700 kilometrin jälkeen. Tampereen keskustorille hän saapuu noin klo 19.30.

Koko Pirkanmaan kattanutta kiertuettaan Tynkkynen pitää antoisana ja onnistuneena.

– Kiertueen aikana olen saanut käydä kymmeniä kiinnostavia keskusteluja. Olen tavannut pirkanmaalaisia laidasta laitaan – maanviljelijästä kuvataiteen opettajaan, eläkeläisestä koululaiseen ja kansalaisaktiivista kunnanjohtajaan, Tynkkynen muistelee.

Tapaamisissa nousivat usein esille – luonnollisesti pyöräilyn lisäksi – mm. EU, maatalouspolitiikka ja peltoenergia. Myös pienten maaseutukuntien tulevaisuus, suurpedot ja jätteenpoltto puhuttivat toistuvasti.

Pyöräilevä kansanedustaja on tavattavissa tänään Tampereen keskustorin lisäksi Ylöjärvellä Salen edessä klo 13.30, Nokialla Pirkkalaistorilla Varmiolan Leipomossa klo 16 ja Pirkkalassa Suupantorilla klo 17.45.

Tynkkysen pyöräkiertue kattoi kaikki Pirkanmaan kunnat lukuun ottamatta naapurikuntiinsa vuoden alusta yhdistyviä Luopioista, Suodenniemeä ja Viljakkalaa. Hänen päivittäin pitämäänsä matkapäiväkirjaa voi lukea verkosta osoitteessa www.oras.net.

Lisätietoja
Oras Tynkkynen, 050 512 1584
Olli-Poika Parviainen, 044 548 1861