keskustori.jpg

Kampanjamateriaali koostui kahdesta esitteestä ja lehtimainoksista. Toinen esite rakentui yllä olevan sarjakuvaruudun esittämien teemojen ympärille. Toinen esite oli yhdessä avustajani kanssa tehty kaksipuolinen lennäkki.

Lisäksi valmistimme lehtimainoksia Aamulehteen, Aviisiin, Anturiin ja Tamperelaiseen.

Usein kysytyt vaalikysymykset löytyvät täältä ja vaalibudjettini täältä.

Vaaliteemoihini voit tutustua alla.

UNELMOI PAREMPI TAMPERE JA TOTEUTA SE

1. Hyvinvointipalvelut kuuluvat kaikille. Lähivuosien suuria haasteita ovat mm. hoitotakuun toteuttaminen, sairauksien ennaltaehkäisy ja mielenterveyspalveluiden turvaaminen.

2. Pikaratikka on nopea, turvallinen ja mukava liikkumistapa, joka vähentää ruuhkia ja saasteita. Todellinen tulevaisuusinvestointi! Myös bussiliikennettä pitää kehittää reippaasti.

3. Tasa-arvossa riittää Tampereella tekemistä. Kaupungin ylin virkajohto on miesten käsissä ja sukupuolinäkökulma loistaa päätöksenteossa poissaolollaan. Tasa-arvotyö on otettava tosissaan.

4. Pormestari toisi vastuuta ja läpinäkyvyyttä päätöksentekoon. Kansa osaa valita pormestarin ihan itse. Kabinettipolitikoinnista on päästävä avoimeen, osallistavaan ja keskustelevaan demokratiaan.

5. Esteettömyydestä hyötyvät jossain elämän vaiheessa kaikki. Portaisiin ja rotvalleihin voi tökätä matkanteko niin pyörätuolilla, rollaattorilla kuin lastenvaunuillakin.

6. Hankinnoilla kaupunki voi edistää mm. vihreää sähköä, luomua ja reilua kauppaa. Ympäristö- ja sosiaaliset kriteerit pitää ottaa huomioon, kun kaupunki ostaa tuotteita tai palveluita.

7. Sallivassa kaupungissa voi olla oma itsensä riippumatta ihonväristä, iästä, vammaisuudesta tai vaikka siitä, sattuuko pitämään naisista vai miehistä. Kaupungin on kitkettävä syrjintä juurineen.

8. Tietotekniikka
voi osallistaa ja tuoda säästöjä. Esimerkiksi potilastiedot kulkevat liukkaasti yksiköstä toiseen. Suuryhtiöiden ohjelmat on vaihdettava kotimaiseen – ja ilmaiseen – Linuxiin.

9. Nuorisotiloja tarvitaan kipeästi erityisesti keskustaan. Nuorilla on oltava mahdollisuus viettää aikaa muuallakin kuin ostoskeskuksessa – tai pakkasessa torin kulmalla.

10. Talous on edellytys kaiken hyvän toteuttamiselle. Kaupungin on uudistettava rakenteita, karsittava hallintoa ja mietittävä sitä, tarvitseeko keskustan arvokiinteistöjä makuuttaa virastoina.