Eduskunta

Toimin Vihreiden kansanedustajana Pirkanmaalta vuonna 2023 alkaneella kaudella. Aiemmin vaikutin samassa tehtävässä kolme kautta vuosina 2004–15. Rupeaman alkupään olin Suomen nuorin kansanedustaja.

Edustan Vihreitä eduskunnan talousvaliokunnassa. Edellisillä kausilla vaikutin kuudessa eri valiokunnassa: talous-, ympäristö-, työelämä- ja tasa-arvo-, liikenne- ja viestintä-, tulevaisuus- sekä lakivaliokunnissa. Näistä ympäristö- ja tulevaisuusvaliokunnassa toimin myös varapuheenjohtajana. 

Vihreässä eduskuntaryhmässä toimin aikoinaan puheenjohtajana ja varapuheenjohtajana. Vastasin ryhmässä myös ilmasto- ja energiapolitiikasta. 

Jäin pois eduskunnasta 2015, koska halusin 11 eduskuntavuoden jälkeen muuttaa välillä maailmaa muilla kentillä. Vuoden 2019 vaaleissa ylsin varasijalle, ja vuonna 2023 palasin eduskuntaan.

Parlamentaariset tehtäväni on koottu ansioluettelooni. Lisää työstäni eduskunnassa voi lukea eduskunnan sivuiltani.

Pyrin työssäni mahdollisimman suureen avoimuuteen. Siksi olen koonnut nähtäväksi tapaamani lobbarit ja saamani lahjat. Avaan myös julkisesti työtä omassa yrityksessäni siltä osin kuin se voi olla olennaista kansanedustajan tehtäväni arvioimista varten.

DSC00286-www-465-b-1.jpg