Harri Kalliosta Pirkanmaan Jätehuollon uusi toimitusjohtaja

Pirkanmaan Jätehuollon uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu DI Harri Kallio, 56. Kallio siirtyy tehtävään Hämeen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksesta, jossa hän toimii ympäristövastuualueen johtajana. Sitä aiemmin hän on ollut Hämeen ympäristökeskuksen johtajana ja Tampereen kaupungin ympäristöpäällikkönä. Harri Kallio on ollut mukana jätehuollon kehittämisessä aina Ekokemin alkutaipaleelta, vuodesta 1982 lähtien.

Pirkanmaan Jätehuollon nykyinen toimitusjohtaja Pentti Rantala on johtanut yhtiötä toiminnan alusta, vuodesta 1994 alkaen.

Harri Kallio aloittaa Pirkanmaan Jätehuollon toimitusjohtajana 1.5.2013. Pentti Rantala toimii siirtymävaiheen mentorina lomaansa asti ja siirtyy eläkkeelle vuoden 2013 lopussa.

Toimitusjohtajan tehtävään haki kaikkiaan 43 henkilöä.

Lisätietoja:

Pirkanmaan Jätehuolto Oy
Oras Tynkkynen, hallituksen puheenjohtaja, puh. 050 512 1584

Pirkanmaan Jätehuolto Oy on 17 kunnan omistama yhtiö, jonka tehtävä on tuottaa kunnille lakisääteisesti kuuluvat jätehuollon palvelutehtävät.
Kattavaan palveluverkostoon kuuluvat keskitetysti kilpailutettu jätteenkuljetus, paikalliset jäteasemat, aluejätepisteet ja ekopisteet sekä Koukkujärven ja Tarastenjärven jätteenkäsittelykeskukset. Verkostoa täydentävät muun muassa Repe&Romu -kierros sekä jätehuollon palveluneuvonta.
Yhtiö toimii omakustannusperiaatteella ja sen liikevaihto on 33,5 M€ (2011). Yhtiöllä on henkilökuntaa 61 ja toimialueella asukkaita 420 000. Yhtiön tytäryhtiö Pirkan Putkikeräys Oy tuottaa jätteiden putkikeräys- ja noutopalveluja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *