Matkapäiväkirja: Hollanti ja Yhdysvallat vuodenvaihde 2008-09

Vuodenvaihteessa lähdin kolmen viikon yhdistetylle työ- ja lomamatkalle Hollantiin ja Yhdysvaltoihin. Välipäivät ja uudenvuoden olin vapaalla Amsterdamissa ja New Yorkissa. Tulevaisuusselonteon opintomatkaan liittyviä tapaamisia ja tutustumiskäyntejä minulla oli sovittuna pääosin Washingtonissa ja Kaliforniassa.

Tässä matkapäiväkirjassa käyn läpi reissun antia. Kuvat lisätty 19.2.09

Amsterdam, New York ja Hagerstown 26.12.-3.1.

Washington 4.–8.1.

Junalla Washingtonista Los Angelesiin 9.–11.1.

Kalifornia 12.–16.1.

4 Responses

  1. Olipahan nojatuolimatka USA:ssa, jossa en ole koskaan käynyt. Eipä ihme, että junat eivät ole suosiossa, kun noin hankalaa on päästä omille paikoilleen. Montakohtan tuntia siellä pitää olla etukäteen? Kalifornia on kuin paluu tulevaisuudesta.

  2. Tervehdys Oras tynkkynen, olen mielettömän fiksu ja viisas vihreä.Sinulla on uskomattoman hyvä suullinen ilmaisutaito, kun puhut mistä tahasta asiasta. viimeiksi näin sinut Pressiklubissa. Sinut tekee myös persoonalliseksi puku- ja kravattipukeutumisesi, joka ei ole ihan yleistä vihreillä miehillä. Olen ollut vihreä vuodesta 1984. ainoa asia mikä minua ottaa aivoon on yltiöfemimistit, joita vihreissä on paljon, sellaiset Anne Moilas-tyyppiset. Siksipä sympatiseeraan miesten perustamaa vihreää yhdistystä. Lämpimin terveisin ja vahvaa uskoa asioihin joita ajat.
    Lämpimin terveisin Leena Urpalainen

  3. kappas vain, tuli kirjoitusvirhe edelliseen. Tietysti sinä ole fiksu enkä minä. terveisin Leena Urpalainen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *