Suosituksia varapuheenjohtajaksi

”Oras on yksi keskeinen syy sille, miksi olen vihreä ja miksi uskon vihreisiin myös vaikeina hetkinä. Sillä välin kun muut kinastelevat julistuksellisesti tulevaisuuden tavoitetiloista, Oras on jo esittänyt konkreettisesti, mitä pitää tehdä ja millä vaikutuksin. Oras on tehnyt ilmasto- ja ihmisoikeuspolitiikan puolesta enemmän kuin moni muu puolue yhteensä.”
Touko Aalto, Vihreiden puoluehallituksen jäsen

“Oras Tynkkystä ja Timo Juurikkalaa tarvitaan puoluejohtoon ympäristöuskottavuuden vuoksi. Oras tuntee ilmastokysymykset ja Timo luonnonsuojelun. Yhdessä he ovat Vihreiden ympäristöpolitiikan ankkuri ja purje.”
Tuija Brax, kansanedustaja, Vihreiden puheenjohtaja 1995–97

”Vihreä on kasvun väri kaikkialla Suomessa. Oras on johdonmukaisesti toiminut sen puolesta, että Vihreistä tulee koko Suomen puolue.”
Tarja Cronberg, Vihreiden puheenjohtaja 2005–09

”Oras on pitkän linjan ilmasto- ja ympäristöekspertti, jonka osaamista tarvitaan puoluejohdossa. Hän osaa myös sanojen käytön ekonomian – ilmaisee aina itsensä selkeästi ja tiiviisti. Valitaan Oras varapuheenjohtajana jatkoon.”
Pekka Haavisto, kansanedustaja, Vihreiden puheenjohtaja 1993–95

”Oras on yli puoluerajojen arvostettu ilmastoasiantuntija ja tunnettu myös muissa maissa.”
Satu Hassi, europarlamentaarikko, Vihreiden puheenjohtaja 1997–2001

”Toivon, että Oras saa jatkoa. Hän on erityisen hyvä selittämään vihreät ideat niin, että jokainen ymmärtää. Olen aina ihaillut Oraksen kykyä saada tapahtumaan.”
Heidi Hautala, europarlamentaarikko, Vihreiden puheenjohtaja 1987–91

”Oras on sitoutunut edistämään rationaaliseen ja tietoon pohjautuvaa päätöksentekoa niin Vihreissä kuin politiikassa yleisesti. Oraksella on erinomainen ote yhteisten asioiden edistämiseen, ja häntä on helppo kannattaa puolueen varapuheenjohtajaksi.”
Jani Moliis, puheenjohtaja, Tieteen ja teknologian vihreät ry

”Oras on paras!”
Jukka Relander, puheenjohtaja, Vihreä miesliike ry

”Minä suosittelen voimakkaasti Oras Tynkkysen valintaa puolueen varapuheenjohtajaksi. Oras on osaava asiapoliitikko. Hän on erittäin hyvä esiintymään julkisuudessa — ja julkisuus on sitä, mitä varapuheenjohtajuus lähinnä tuo. Oras varapuheenjohtajana puolue on paljon vahvempi ja vähemmän haavoittuva.”
Osmo Soininvaara, puheenjohtaja, Vihreiden puheenjohtaja 2001–05

”Oras osaa rauhallisella ja asiallisella tyylillään vakuuttaa sekä omat että toiset. Hänen kanssaan on erinomaisen helppoa ja kivaa tehdä töitä tai viettää vapaa-aikaa. Me tarvitsemme häntä lähitulevaisuuden vaikeina aikoina ehkä tähänastistakin enemmän.”
— Amu Urhonen, varapuheenjohtaja, puoluevaltuuskunta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *