Tynkkynen valtuuskunnassa Nokialla: Vihreät ovat pehmeiden arvojen kovia puolustajia

Perussuomalaisten varapuheenjohtaja Saarakkala on kritisoinut vihreitä siitä, että nämä haluavat mahdollistaa ”hyvin marginaaliset elämäntyylit”.

– Hän osuu kritiikissään oikeaan. Vihreät todella haluaa mahdollistaa sen, että jokainen suomalainen voi elää parhaaksi katsomallaan tavalla. Minä en halua päättää toisten ihmisten puolesta, millaisiin vaatteisiin he saavat pukeutua tai kenen kanssa mennä naimisiin, Vihreiden varapuheenjohtaja Oras Tynkkynen sanoi vihreän valtuuskunnan kokouksessa Nokialla.

– Soinilaisten halu mestaroida ihmisten elämää on pelottava tuulahdus menneiltä vuosikymmeniltä. Suomalaiset eivät tarvitse ketään poliitikkoa sanelemaan, miten he saavat elää, Tynkkynen totesi.

– Vihreät ovat pehmeiden arvojen kovia puolustajia. Me ajamme yhdenvertaisuutta, vastuuta ympäristöstä ja muista ihmisistä. Siksi, että se on järkevää. Siksi, että se hyödyttää lopulta meitä kaikkia. Mutta ennen kaikkea siksi, että se on oikein, Tynkkynen huomautti.

– Vanhat, suuret puolueet ovat kannatuksen vuotamisen pelossa yksi toisensa jälkeen koventaneet äänenpainoja. Ne ovat puolustautuneet perussuomalaisten nousua vastaan luovuttamalla. Vihreät ovat perussuomalaisten vastavoima.

Tynkkysen mukaan perussuomalaiset kristallisoivat äänestäjille vaalien suuren valinnan.

– Perussuomalaiset osoittavat, että edistys ei ole itsestään selvää. Ahdasmieliset poliittiset voimat haluavat kääntää kelloa taaksepäin muulloinkin kuin siirryttäessä talviaikaan. Vaaleissa ratkaistaan Suomen suunta. Vihreillä on visio avoimesta ja yhdenvertaisesta Suomesta.

Puhe kokonaisuudessaan verkossa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *