Anna joululahja Suomelle

Jos olet samanlainen kuin minä, joululahjojen hankinta on taas jäänyt viime tippaan. Ei silti syytä huoleen: Suomelle ehtii vielä antaa joululahjan.

Tänä vuonna parhaita lahjoja maallemme on tukea Pekka Haaviston vaalikampanjaa. Hänen presidenttiytensä tekisi Suomelle hyvää monessa suhteessa.

Ensinnäkin Suomi ansaitsee presidentikseen kokeneen ulko- ja turvallisuuspolitiikan ammattilaisen. Pekka on Martti Ahtisaaren ja edesmenneen Harri Holkerin ohella maamme arvostetuin kriisien sovittelija maailmalla.

Toiseksi Pekalla on sovittelevan luonteensa ansiosta ensiluokkaiset edellytykset edistää kansainvälisessä diplomatiassa Suomen tavoitteita – kuten maamme hakemusta YK:n turvallisuusneuvoston jäseneksi. Samaa ei voi sanoa kaikista kilpakumppaneista.

Kolmanneksi presidenttinä Pekka pystyy tuomaan myös eripuraiset suomalaiset yhteen. Arkinen esimerkki on se inhimillinen ja kunnioittava tapa, jolla hän on kohdannut villeistä lausunnoistaan tunnetun perussuomalaisten kansanedustajan Teuvo Hakkaraisen.

Pekka onkin saanut jo rohkaisevan paljon tukea. Lista julkisista tukijoista on vaikuttava. Facebookissa hänen kampanjasivustaan tykkää jo liki 12 000 ihmistä – lähes viisi tuhatta enemmän kuin Sauli Niinistön ja yli kymmenen kertaa niin paljon kuin Paavo Lipposen kampanjasivusta.

Sinä voit antaa joululahjan Suomelle tukemalla Pekan kampanjaa. Voit
1) tykätä hänen sivustaan Facebookissa
2) jakaa linkkiä sosiaalisessa mediassa
3) liittyä hänen tukijoihinsa ilmoittautumalla kampanjasivuilla
4) lahjoittaa pienen joululahjan suuruisen summan hänen kampanjaansa

Rauhallista joulua ja kansainvälistä uutta vuotta!

Oras Tynkkynen

One Response

  1. kyllä se oli jo esenntäänkin melko varmaa, mutta nyt sen melko sanan voi jättää pois, tiikeri sen olla pitää ja vielä ruskea,harmi kun ei niitä synny yhteen pentueeseen viittä, niin sais yhden ihan mun kotikaveriks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *