Oras Tynkkynen julkaisee neljännen vuosikertomuksensa: Takana ennätysvilkas vuosi

Tiedote 3.1.2008

Kansanedustaja Oras Tynkkynen (vihr) julkaisee jälleen tänään vuosittaisen koosteen työstään eduskunnassa ja valtioneuvoston kansliassa. Kertomuksen tarkoituksena on auttaa kansalaisia arvioimaan hänen onnistumistaan yhteiskunnallisissa tehtävissä.

Tynkkyselle 2007 oli paitsi ennätysvilkas, myös uusien haasteiden vuosi. Maaliskuun vaaleissa hän tuli valituksi selvin luvuin jatkokaudelle eduskuntaan. Vihreät nousivat vaalien jälkeen hallituspuolueeksi ja Tynkkynen nimitettiin valtioneuvoston kansliaan ilmastopoliittiseksi asiantuntijaksi. Tämä näkyi kysynnässä: hän antoi vuoden aikana 158 haastattelua ja puhui 122 tilaisuudessa.

Kertomuksessa käydään läpi Tynkkysen työtä mm. täysistunnoissa ja valiokunnissa, valtiopäivätoimia sekä kunnallispolitiikkaa. Lisäksi siinä kerrotaan mm. puhetilaisuuksista, kirjoituksista ja vaalikampanjasta. Kertomuksen päättää yhteenveto vuodesta lukuina.

Vuosikertomuksen voi ladata osoitteesta www.orastynkkynen.fi/vuosikertomukset/vuosikertomus2007.pdf. Aiempien vuosien kertomukset voi lukea osoitteessa www.orastynkkynen.fi/?page_id=59.

Lisätietoja:
Oras Tynkkynen, 050 512 1584, oras.tynkkynen(at)eduskunta.fi
avustaja Olli-Poika Parviainen, 044 548 1861, opp(at)vihreat.fi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *