Aluksi haluan kiittää

Puoli vuorokautta vaali-illan jälkeen on turhan aikaista arvioida tulosta. Sen sijaan keskityn kiittämiseen.

Sain vaaleissa 7 406 ääntä. Potti teki minusta koko Pirkanmaan äänikuninkaan – kuningattarista jäin vielä jälkeen.

Kiitokset kuuluvat ennen kaikkea tietysti äänestäjille. Olen luottamuksesta otettu, ja jatkan töitä ollakseni sen arvoinen. Toivottavasti pidätte aktiivisesti yhteyttä myös vaalien välillä – esimerkiksi Facebook-sivuni kautta.

Valtavan kiitoksen ansaitsevat myös ahkerat tukiryhmäläiseni. Kymmenet ihmiset paiskivat hartiavoimin vapaaehtoistöitä. Ilman teitä en olisi nyt tässä.

Haluan kiittää myös vihreitä ehdokaskollegoita loistavasta yhteishengestä ja sinnikkyydestä. Tässä porukassa oli ilo ja kunnia kampanjoida.

Lisäksi kiitos kuuluu Vihreiden ahkerille työmyyrille. Sekä väki puoluetoimistossa että Pirkanmaan piirin ilopilleri Tuila Jaatinen antoivat kaikkensa.

Kampanjapäällikköni Tuure Pitkänen paiski hommia usein epäkiitollisissa oloissa, mutta sai pidettyä vihreän langan hyvin hallussa. Heikki Korpela, avustajani eduskunnassa, taas on poikkeuksellisella ja ensiluokkaisella osaamisellaan auttanut pärjäämään työssäni viime vuodet – ja siten luonut pohjaa menestykselle vaaleissa.

Kiitän vielä kriitikoitakin. Keskustelut kanssanne auttoivat kehittämään omaa ajattelua ja osoittamaan, missä on parantamisen varaa. Yritän ottaa opiksi.

Siis vielä kerran kiitos!

Mutta miten tästä eteenpäin? Siitä pian toisessa blogissa.

Oras Tynkkynen

5 Responses

  1. Seuraavaa kertaa varten yksi treenattava asia: blogiin ei kirjoiteta blogia. Blogiin kirjoitetaan artikkeli, juttu, stoori, satu, tarina, postaus, entry tai mitä tahansa mutta ei blogia samoin kuin iltapäivälehteen ei kirjoiteta iltapäivälehteä tai radioon toimiteta radiota.

  2. ONNEA valintasi johdosta!!! Se on yksi ilopilkku muuten niin suurta pettymystä tuottaneen vaalituloksen keskellä. Huolettaa, miten käy ydinvoimapäätösten seurravan hallituksen aikana, vaarantuuko uusien (ja vanhojenkin?) steinerkoulujen asema ja lupien saanti…. ja niin monet muut asiat oikeasti huolettavat, kun tässä vuoden ja kolmen kuukauden ikäistä poikaani hoitelen. hyvää jatkoa työhösi!!

  3. Kiitos Oras Sinulle loistavasta työstäsi kansanedustajana, onnistuneesta kampanjoinnista ja tuesta, jota olet antanut meille muille ehdokkaille. Kiitos!

  4. Kiitos Oras, että olet olemassa.

    Kiitos myös positiivisesta ja optimistisesta puheesta vaalivalvojaisissa, se oli yksi harvoja mieltäylentäviä asioita muuten synkässä illassa.

  5. Kiitos itsellesi, olet tehnyt hyvää työtä ja sen vuoksi oli helppo äänestää sinua. Elämä eduskunnassa tulee olemaan varmasti hyvin mielenkiintoista tulevina vuosina, toivottavasti jaksat siitä huolimatta jatkaa hyvää työtä meidän äänestäjien puolesta. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *